Lees voordat u verder gaat de volgende voorwaarden goed door. Dit is belangrijk!

Voorwaarden
  • Newswise is een nieuwsmedium dat teksten onder andere samenstelt op basis van artikelen uit dag- week- of nieuwsbladen. Newswise is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Persbureau.
  • De licentiehouder verplicht zich ertoe om de materialen van Newswise uitsluitend te gebruiken binnen de eigen school. Hiermee wordt de fysieke locatie of vestigingsplaats bedoeld: per adres wordt dus een licentie verstrekt (dit geldt ook voor bedrijven en privé-gebruik). Vermenigvuldiging en/of gebruik door derden is uitdrukkelijk verboden.
  • De gratis proefperiode is volkomen vrijblijvend en loopt automatisch af aan het eind van de proefperiode. Als u na deze periode wilt blijven werken met Newswise kunt u een licentie aanvragen. Per vestigingsplaats mag eenmalig een proefperiode worden aangevraagd.
  • Na de proefperiode kunt u indien gewenst overgaan op een betaalde licentie. Bij een betaalde licentie ontvangt de licentiehouder voor de automatische verlenging twee keer een e-mail met de mogelijkheid om de licentie te beëindigen: de eerste keer gebeurt dat een maand voor de automatische verlenging, de tweede keer twee dagen vooraf. Als daar geen reactie op komt, wordt de licentie automatisch verlengd. U kunt dan Newswise blijven gebruiken.

Voor het overige zijn de algemene leveringsvoorwaarden van de CED-Groep van toepassing.


Vul je contact informatie in


Vul een ander adres is voor de facturering (optioneel):


Je moet de voorwaarden accepteren om verder te gaan.